Voorspeelmiddag vol muzikaal plezier

Het is al jaren een traditie dat ik 1 keer per jaar een Voorspeelmiddag organiseer voor mijn leerlingen in het Blanke Schot in Uddel. Op zo’n middag kunnen zij laten horen wat zij zich in de achterliggende tijd op hun instrument hebben eigengemaakt en hoeveel plezier zij daaraan beleven. Vanwege Corona kon dat ruim twee jaar niet doorgaan. Maar 12 november kon het weer!

Alle niveaus
Zowel beginnende als gevorderde leerlingen lieten deze middag horen wat zij hebben geleerd. Er speelden leerlingen op elk niveau en er viel veel te genieten. Zo trad een meisje van 8 op dat nog maar 3 pianolessen heeft gehad en er waren ook prachtige stukken te beluisteren van leerlingen die al vele jaren pianoles of les op een blaasinstrument hebben.

Alle leeftijden
En elke leeftijd was vertegenwoordigd. Naast veel kinderen speelden er dit jaar ook 3 volwassenen. En allen lieten zij horen dat ze veel plezier hebben in het muziek maken. En dat is voor mij het belangrijkste: je bent nooit te oud om een instrument te leren spelen en op elk niveau kun je er heel veel plezier en ontspanning aan beleven!

Vergelijkbare berichten