Mijn naam is Marieke Pul en ik woon in Uddel, een dorp op de prachtige Veluwe.
Ik geef muziekles op verschillende instrumenten bij mij aan huis: piano, klarinet, dwarsfluit, saxofoon, panfluit en alt- en sopraanblokfluit.

Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium van Het Muzieklyceum in Amsterdam en ben in 1976 afgestudeerd in de hoofdvakken klarinet en Schoolmuziek. Het hoofdvak Schoolmuziek is een brede studie met onder meer een opleiding piano, blokfluit, zang en koordirectie.
Ik ben al tijdens mijn studie gaan lesgeven aan de Muziekschool in Amsterdam en later vele jaren aan de Muziekschool in Hoorn. Na mijn studie heb ik een onderwijsakte dwarsfluit gehaald via Staatsexamens. Nadat ik in 2000 samen met mijn man naar Uddel verhuisde ben ik thuis les gaan geven.

Alle leeftijden
Ik geef les aan leerlingen van alle leeftijden. Kinderen van elke leeftijd zijn welkom, maar ik heb ook veel ervaring in het lesgeven aan volwassenen.
Ik vind het heel belangrijk om de lessen aan te passen aan de behoefte en het niveau van de leerling, zodat iedereen zich meteen op zijn of haar gemak voelt.

Voorbereiding conservatorium
Zowel voor de eerste  voorzichtige stappen op een nieuw instrument alsook voor een vooropleiding voor een conservatoriumstudie kun je bij mij terecht. Naast de instrumentale lessen geef ik ook de theoretische voorbereiding voor een toelatingsexamen conservatorium.